T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / ARTUKLU - Göllü İlkokulu

Göllü İlkokulu

Telefon
04822136867
Belgegeçer
0
WEB
https://golluilkokulumardin.meb.k12.tr
Adres
GÖLLÜ MAH. GÖLLÜ KÜME EVLERİ NO: 167 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanımlı,ülkesine yararlı, okuyan inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanımlı,ülkesine yararlı, okuyan inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA %51 teog BAŞARISI.
Öğretmen :7
Öğrenci :112
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :NORMAL(TEKLİ)
Saatler
08:20 BAŞLAMA, 14:40 BİTİŞ
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Her saat başı şehir içi otobüsü geçmektedir. Öğretmen servisi bulunmamaktadır. Öğretmenler özel araçlarıyla ulaşımını sağlamaktadır.
Servis Bilgisi
SERVİS YOKTUR
Yerleşim Yeri
GÖLLÜ Mah. ARTUKLU/MARDİN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
12 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır