MARDİN / ARTUKLU - Göllü İlkokulu

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkulu bir şekilde kutladık.

Kas

Okulumuzda veli ve öğrencilerimizin katılımı ile 01.11.2023 tarihi saat 11.30'da deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Deprem tatbikatı sonrasında öğrencilere deprem öncesi, sırası ve sonrasında neler yapabilecekleri anlatıldı.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Abdullah SALGAR'ın katkılarıyla 1-A sınıfına okuma bayramı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Artuklu Aile Sağlık Merkezinden okulumuz ana sınıfı öğrecilerinin diş taraması yapıldı

May

Mardin genelinde yapılan Jimnastik şampiyonasında okulumuz adına yarışan ARJEN DEMİR, RENAS DEMİR ve ABDULKERİM SAYGE kendi yaş grubunda Mardin 2. oldu. Okulumuz adına öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden 2-A öğretmeni Özgür EKİN, okulumuz öğrencilerine gezi düzenledi. Öğretmenimize ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

İş Sağlığı Güvenliği kapsamında Sayın Artuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza ACAY'ın katkılarıyla belediye çalışanları tarafından okulumuzun bütün ağaçları budandı. Ayrıca okulumuza bir çardak ve 2 bank gönderen Artuklu Belediyesine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bakanlığımızın talimatıyla  3 MART GÜNÜ okulumuzda deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

Ara

ABAD kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyesenin katkılarıyla okulumuzun bütün bölümleri haşere ve böceklere karşı ilaçlama çalışması yapıldı.

Ekm

Okulumuzun dolap, sıra ve masalarının tamiratları yapıldı. Tamirat işlemlerini gerçekleştiren MED DEKORASYON yöneticisi FUAT KARAHAN'a yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Nis

Okulumuz anasınıfı öğretmenimize ve öğrencilerimize yaptıkları etkinlikler sebebiyle teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda Matematik öğretmenimiz AYŞEN AKİKOL'un katkılarıyla Pİ sayıs yarışmaları ve etkinlikleri düzenlendi. Katkılarından dolayı emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

ABAD kapsamında okulumuzun etrafını temizleme kapsamında öğrencilerimizle birlikte çevere temizliği yaptık. Etkinliğe katılan 5/A  7/A öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı ve Çanakkale Deniz Savaşının yıldönümlerini okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.Etkinlikleri düzenleyen personellerimize teşekkür ediyoruz.