MARDİN / ARTUKLU - Göllü İlkokulu

Ara

Okulumuzda Veli-Öğrenci-Öğretmen arsındaki ilişkiyi güçlendirmek adına 'AİLEMLE KİTAP OKUYORUM'  etkinliği düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Tuğba Koç'un katkılarıyla okulumuzda Engelliler Günü ile ilgili, öğrencilerde ve velilerde farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin buluşması için düzenlenen kahvaltı etkinliği 05 Aralık 2021 Tarihinde düzenlenmiştir.

Ara

Gelenkesel Oyunlarımızdan TOPAÇ oyunu Anasınıfı ve 1. Sınıf Öğrencilerimize öğretildi.

Ara

Sonbahar  ile birlikte okulumuz bahçesinde bulanan ağaçların budama işleri yapılmış olup öğrencilerle yapılan bu etkinliklerle öğrencilere budama kültürü aşılanmaya çalışıldı.

Kas

Öğrencilerimizin güvenliği ve daha yaşanır bir çevre için, SIFIR ATIK projesi kapsamında 9 adet kullanılmış araba lastiği rengarenk öğrencilerle boyanarak, trafiğin yoğun olduğu alana konulmuştur. Bu sayede atık maddeler geri dönüştürülmüş, trafik güvenliği sağlanmış, çevre düzenlenmesi yapılmış ve okul daha renki ve güvenli hale getirilmiştir. Lastiklerimizin içine 3 adet çam fidanı anasınıfı öğrencileri tarafından dikilmiştir. Etkinlik süresince bize yardımcı olan okul personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.