MARDİN / ARTUKLU - Göllü İlkokulu

Nis

Okulumuz öğrencilerine derslerde eğitsel başarıyı artıran çalışmalara yer verildi.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin Duyan öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ederiz.

Şbt

Abad kapsamında okulumuzun belli bölümlerine Geleneksel Oyunlarımız çizildi.

Şbt

Abad kapsamında okulumuzun belli bölümlerine Geleneksel Oyunlarımız çizildi.

Şbt

Abad kapsamında okulumuzda eğitsel başarıyı artıran çalışmalara yer verildi.

Ara

Ana sınıfı öğretmenimiz Halime SEÇMEN Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan toplantıya katıldı.

Ara

'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında tüm sınıflarımızda, sözlük oluşturma, atasözleri ve deyimler, yabancı kelimelerin Türkçe karşılığı adı altında çeşitli etkinlikler yapıldı. Projeyi gerçekleştirme sürecinde etkinliklere katılım sağlayan öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

OKkulumuzda ABAD kapsamında akıl ve zeka oyunları köşesi oluşturuldu.

Ara

ABAD kapsamında okulumuzda tüm sınıflara yönelik deneme sınavı yapıldı.

Ara

OKULUMUZDA abad kapsamın 10 KASIM şiir yarışması düzenlendi.

Ara

ABAD kapsamında okulumuzda başarıyı artıracak çalışmalar yapıldı.

Ara

Okulumuzda ABAD kapsamında öğremenler arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Ara

Okulumuzda ABAD kapsamında tüm sınıflar düzeyinde öğrencileri geliştirecek akıl zeka oyunları çalışmalarına yer verildi.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.